Nyheder

Manner Metals lagersortiment af produkter til elektroindustrien omfatter et stort antal dimensioner i form af stænger og fladskinner i forskellige kobberkvaliteter.

Kobber er det foretrukne materiale inden for elektroindustrien, hvad enten der er tale om anvendelse i el-tavler, modstandssvejsning, elektrolytisk overfladebehandling, sænkgnistning eller andre former for elektriske anlæg. Næstefter sølv er kobber i fast form det bedst ledende metal.

#KobberInnovation #Elmedur

Elektroindustrien

Kobber til teknologiske løsninger

Wieland samarbejder med virksomheden Amphenol om at udarbejde nye stabile tele- og datakommunikationsløsninger, som understøtter udstyr til 5G trådløs, internetdatacentre samt nye teknologier, der indgår i selvkørende biler.

Den amerikanske virksomhed Amphenol er en af verdens største producenter af konnektorer til udstyr inden for informations-, kommunikations- og forbrugerelektronik. Wieland har i en årrække samarbejdet med Amphenol om udviklingen af nye produkter.

"Vores kunder støder hele tiden på spørgsmålet om, hvilke materialer de kan bruge for at opnå deres mål. For dem er materialet alfa omega”, forklarer Stephan Groß, Senior Manager I Wielands afdeling for teknisk marketing.

Ud over selv materialet spiller den tekniske viden, om hvordan materiale kan bearbejdes til teknologiske elementer, en større og større rolle, og her har Wieland ligeledes stor ekspertise.

#KobberInnovation

Amphenol

Rør til medicinske gasser

Manner Metal lagerfører Cupromed kobberrør, der er udviklet til transport af medicinske gasser på såvel hospitaler som hos tandlæger og på laboratorier.

Dette kræver, at såvel rørene som de tilhørende fittings har en ren og tør indvendig overflade.

Derfor lever Cupromed op til krav, der er højere end kravene i EN 13348 og EN 12735-1, ligesom de lever op til de krav, der gælder for gasforsyningsanlæg.

Refigera messen 2019

Refigera er en italiensk messe for alle produktionsledene i køleindustrien. Messen finder sted fra den 20. til den 22 februar 2019 i Milano.

Wieland vil præsentere sine produkter til køleindustrien på stand B8. Det er produkter, der også bliver solgt af Manner Metal.

#CO2Køling #metal

Refigera messen 2019

Præcisionsmessingstængerne W5000 og W5006

Manner Metals W5000 rundstænger og W5006 sekskantstænger har en reduceret tolerance for rethed, og kan derfor rotere med høj hastighed, og med færre vibrationer der kan forplante sig i maskinerne. Det er præcisionsmessingstænger, der på alle områder opfylder skærpede parametre i forhold til, hvad retningslinjerne i EN 12164 foreskriver.

Stængerne har gode bearbejdningsegenskaber, der giver meget fine og ensartede spåner og et reduceret slid på værktøjer ved spåntagende bearbejdning. Det skyldes et lavt indhold af urenheder, et justeret beta indhold og en homogen blyfordeling i metallet.

Præcisionsmessingstængerne har reducerede diameter-tolerancer og en minimal ovalitet.

Innovativ overfladeteknologi

I løbet af de næste to år investerer Wieland 6 millioner Euro i innovativ belægningsteknologi baseret på ultratynd belægning af siliciumdioxid, der let kan beskytte overfladen på en kompleks metalstruktur.

Den nye teknologi skal flytte brugen af siliciumdioxidbelagte metaldele til et industrielt niveau.

AHR messen

I løbet af de næste to år investerer Wieland 6 millioner Euro i innovativ belægningsteknologi baseret på ultratynd belægning af siliciumdioxid, der let kan beskytte overfladen på en kompleks metalstruktur.

Den nye teknologi skal flytte brugen af siliciumdioxidbelagte metaldele til et industrielt niveau.

Så er Manner Metals nye hjemmeside i luften

Find info om vores produktudvalg og meget mere på mannermetal.dk. Manner Metal er grossist i Skandinavien for en lang række af Wielands kvalitetsprodukter. Præcisionsmessingstængerne W5000 (rundstænger) og W5006 (sekskantstænger), Wieland K65-rør til CO2-køling og de medicinske rør Cupromed er bare enkelte eksempler på vores udvalg.

I får selvfølgelig stadig en oversigt over metalpriser og mulighed for at lave behovsberegninger på mængden af bånd.